Leuk dat u onze site bezoekt!

Wij stellen ons graag aan u voor.

Wij zijn kinderkoor Tabitha uit Nieuw-Beijerland.

Ons koor is opgericht op 10 mei 2006. Wij zijn een interkerkelijk koor en daarmee dus niet aangesloten bij een bepaald kerkverband. Ons koor telt momenteel 60 enthousiaste leden! 

Alle kinderen die met ons, tot eer van onze Schepper willen zingen, zijn welkom bij ons. Zijn Naam groot maken en met onze stem Zijn lof verkondigen is ons doel. Verder vinden wij een goede omgang van de kinderen op ons koor met elkaar heel belangrijk, is er wederzijds respect voor elkaar en leven we met elkaar mee in lief maar ook in leed.

We verzorgen concerten in verzorgingshuizen waar de mensen enorm uitkijken naar onze komst en jong en oud erg genieten van het zingen met elkaar.

Ook werken wij mee aan concerten/ zangavonden in de regio (en ook graag daarbuiten..)

Sommige concerten organiseren wij zelf, voor anderen worden we uitgenodigd.

Om de contributie van ons koor zo laag mogelijk te kunnen houden organiseren wij ook altijd een actie in het jaar. We verkopen dan met elkaar allerlei lekkers van Bakkerij Voordijk. We hebben dan veel plezier met elkaar en zorgen zo dat we een gedeelte van de kosten op deze manier kunnen dekken.

Lidmaatschap van ons koor kost voor uw eerste en tweede kind 30 euro per half jaar p.p (vooraf te voldoen) en vanaf uw derde kind is dát lidmaatschap gratis.

Nieuwe leden zijn bij ons altijd welkom! Zit je op de basisschool? Dat zijn ook de leeftijden die wij aanhouden dus dan zien we je graag! We kijken naar je uit!

Kinderkoor Tabitha | Oefenlocatie Hersteld Hervormde Kerk  "De Bron"  | Dijkstraat 2 | Nieuw-Beijerland

Copyright © 2014-2020 All Rights Reserved.