Bestuur

Bestuur

Organist

Mijn naam is Arend de Bruin. Ik ben op 18 maart 1971 in Voorburg geboren, ben getrouwd en heb 3 dochters. In het dagelijks leven ben ik allround lasser. Ik ben destijds gevraagd of ik het kinderkoor tijdens de repetitiemiddagen en bij de uitvoeringen wil begeleiden op het orgel en dat doe ik tot op heden nog steeds met heel erg veel plezier! Inmiddels al weer ruim 8 jaar. Orgelspelen is mijn grootste hobby. Het mooist vind ik het begeleiden van zang, gemeentezang/samenzang en natuurlijk “kinder-zang”..

Juf Erna

Mijn naam is juf Erna en ik ben al ruim 12 jaar de dirigente van het kinderkoor.

Zingen is mijn grote hobby en zeker als het met kinderen is!

 

Heerlijk al die open monden en het onbevangen zingen van kinderen! We hebben leuke concerten met elkaar en ons jaarlijkse uitje of de spelletjesmiddag is ook altijd een hoogtepunt! Ik hoop nog heel veel jaren met plezier het koor te mogen dirigeren.

 

 

.

Juf Anja

De kinderen kennen mij al sinds februari 2008 als "juf Anja". Om de week help ik juf Erna bij het oefenen. Bij concerten ben ik de “bankenjuf”. Dit betekend dat ik bij concerten de kinderen in de goede rij zet en op hun plaats breng waar ze moeten staan/zitten.

Voor het bestuur verzorg ik al het secretariële werk. Door mijn dochter Nadine ben ik in 2008 bij het koor betrokken geraakt. Daarna heeft dochter Tamar meegezongen in het koor en daarna ook zoon Joël. Al vele jaren help ik met heel veel plezier.

Juf Petra

 

Mijn naam is Juf Petra en ik woon in Oud-Beijerland. Ongeveer 8 jaar geleden kwam mijn dochter Marit op het kinderkoor. Na een tijdje werd ik gevraagd om het bestuur te helpen toen het koor 5 jaar bestond. Dat heb ik gedaan en daarna ben ik bestuurslid geworden. Dat vind ik zo leuk, dat ik dat nog steeds doe ook al zit mijn dochter nu niet meer op het koor. Zelf zit ik al zo’n 30 jaar op een koor, dus ik houd veel van zingen!

1 keer per 3 weken op de woensdagmiddag kom ik met veel plezier naar het kinderkoor!

 

Juf Henriette

Mijn naam is juf Henriette en ik ben de penningmeester van het kinderkoor.

Ik verzorg alle betalingen die gedaan moeten worden en ontvang de contributie van alle leden.

Op de woensdagen ben ik niet aanwezig maar met een uitvoering of een uitje/spelletjesmiddag ben ik ook altijd fijn van de partij. Onze beide kinderen hebben ook allebei met veel plezier gezongen in het koor toen ze nog op de basisschool zaten.

 

 

 

.

Kinderkoor Tabitha | Oefenlocatie Hersteld Hervormde Kerk  "De Bron"  | Dijkstraat 2 | Nieuw-Beijerland

Copyright © 2014-2020 All Rights Reserved.