Elke woensdagmiddag is het feest! Dan staan de deuren open en komen de kinderen enthousiast binnen om aan de repetitie te beginnen. En onze leden zijn stuk voor stuk heel trouw! Daar zijn wij best een beetje trots op!

We zingen soms vooraf wat gezellige liedjes met elkaar of kletsen even wat om daarna om 17.00 uur met elkaar te bidden en daarna te gaan oefenen voor het volgende concert.

Aan het einde van de repetitie hebben we soms een traktatie van een jarige of we luisteren naar een verhaaltje of lossen gezellig een paar raadsels op met elkaar. Om 17.45 uur is de repetitie afgelopen.

Na het eindigen mag iedereen een sticker op zijn/haar kaart plakken en bij 10 stickers mag je kaart mee naar huis en mag je de volgende repetitiemiddag een nieuwe kaart uitzoeken. En er zijn heel veel kinderen die al heel veel volle kaarten hebben thuis!!

 

Als je jarig bent geweest krijg je aan het einde van de repetitie middag na je verjaardag een klein cadeautje van het koor, je mag dan namelijk een heel velletje stickers uitzoeken!

 

 

En heb je als koorlid een nieuw lid aangebracht? Dan ontvang je een cadeautje :-) als bedankje.

Uiteraard zijn nog meer vriendjes en vriendinnetjes hartelijk welkom!

 

Kinderkoor Tabitha | Oefenlocatie Hersteld Hervormde Kerk  "De Bron"  | Dijkstraat 2 | Nieuw-Beijerland

Copyright © 2014-2020 All Rights Reserved.